Världens lättaste klubba väger 177 gram

Världens lättaste klubba väger 177 gram

Fatpipes nya innebandyklubba Raw Concept väger enbart 177 gram och gör den enligt tillverkaren till världens lättaste klubba.

Publicerad

Namnet Raw Concept beskriver klubban bra då allt onödigt skalats bort på samma sätt som det görs inom cykel, topptursskidor eller racingbilar. Låg vikt ger högre fart på både skott och dribblingar. Allra mest avancerat är skaftet som består av elva extremt tunna lager kolfiber för att få till kombinationen av låg vikt och hög styrka.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny landschef för Stadium utsedd

1 kommentar

Wayne: Åsa är helt enkelt fantastisk. Så stolt över min fd BC.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842