Team Sportias vd avgår

Team Sportias vd avgår

Idag meddelade Team Sportias vd, Anders Edvardsson att han avgår. Även om hans avgång meddelas samma dag som nyheten att SGN Group förvärvar hälften av Sportringen, ska dessa två händelser inte ha något samband.

Publicerad

Det var år 2013 som Anders Edvardsson tillträdde sin post som vd för Team Sportia. Företaget gick då knackigt och vissa bedömare ansåg att sportkedjan var i det närmaste konkursfärdigt. Men på några år har Anders Edvardsson vänt utvecklingen och utvecklat Team Sportia till ett ekonomsikt starkt bolag.

Orsaken till att Edvardsson nu väljer att avgå beror på att han veckopendlat under en lång tid. Situationen har med tiden blivit ohållbar och därför meddelade Edvardsson redan i somras att han skulle avgå. Därför ska nyheten om hans avgång och nyheten om att finska SGN Group går in som delägare i Sportringen inte ha något med varandra att göra. SNG är ju också huvudägare i Team Sportia

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842