Sveriges bästa hockeybutik

Sveriges bästa hockeybutik

Varje år utser Bauer Hockey den enligt dem bästa hockeybutiken i Sverige. I år föll valet på den ganska nyöppnade butiken Team Sportia Hockeystore i Jönköping och priset delades ut under Bauers globala event i Montreal.

Publicerad

Motiveringen lyder:

"Team Sportia Hockeystore i Jönköping är en relativt nyöppnad butik som verkligen framhäver en genuin hockeyupplevelse med kunden i fokus. All personal i butiken innehar en hög kunskap om hockey och tillhörande produkter. Genom ett helhetstäckande sortiment av Bauers Supreme-, Nexus- och Vaporserier möter de kunders behov baserat på spelstil, nivå och kroppsform på ett väldigt professionellt sätt. Personalen innehar även en hög passion och personligt engagemang för sporten där samtliga arbetar för att vara en influens i regionen genom intresse och engagemang i lokala hockeyföreningar."

– Team Sporta Hockeystore i Jönköping har ett engagemang och passion för hockey som få återförsäljare innehar, säger Mattias Sahlin, försäljningschef för Bauer Hockey Skandinavien. De har en produktkunskap och en servicenivå som gör att slutkonsumenten alltid får värdefull vägledning i sitt val av utrusning. De är även en högt värdesatt affärspartner till oss som lägger hög fokus på affärsutveckling och gemensamma marknadsaktiviteter.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206