Robert Olsson ny Senior Designer på Haglöfs

Robert Olsson ny Senior Designer på Haglöfs

Haglöfs har rekryterat flera nyckelpersoner under hösten och senaste förvärvet är Robert Olsson som blir Senior Clothing Designer.

Publicerad

Robert Olsson var på 90-talet en av Sveriges största friåkningsstjärnor på skidor och på toppen av sin karriär började han designa plagg åt Peak Peformance. Projekt blev till heltidsdesigner åt Peak Performance men nu är det alltså dags att byta uppdragsgivare.

– Haglöfs är ett fantastiskt varumärke med en organisation som har samma passion för outdoor som jag har, säger Robert Olsson. När jag fick Haglöfs färdplan presenterad för mig kände jag direkt att jag både kan och vill vara med och bidra till att utveckla Haglöfs varumärke framöver.

Robert tillträder sin tjänst på Haglöfs i mitten av november så det kommer att dröja till sommaren 2017 innan vi får se resultat av hans arbete.

– Vi har ett fantastiskt designteam som nu får en manlig kollega på klädsidan med en bred erfarenhet av att designa tekniska kläder, säger Peter Fabrin som är vd på Haglöfs. Roberts bakgrund och attityd passar väldigt väl in i den riktning Haglöfs har tagit för framtiden. Jag hälsar honom varmt välkommen ombord.

Robert Olsson är dessutom inblandad i det svenska gogglesmärket Spektrum som utsågs till Årets Nykomling i Sportfack Gear Of The Year 2014.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842