Henrik Harlaut filmar med Garmin

Henrik Harlaut filmar med Garmin

Kampen om att vinna actionkameramarknaden är stenhård och Garmin lägger in en högre växel genom att bland annat knyta till sig skidåkaren Henrik Harlaut.

Publicerad

Garmin storsatsar på sin actionkamera Virb och har knutit till sig skidåkaren och dubbla X_gamesvinnaren Henrik Harlaut. Henrik kommer att vara Virbs ambassadör och använda kameran under både träning och tävling. Garmin är dessutom med som kamerasponsor av Henriks filmprojekt  Be Inspired som ska vara klart hösten 2016.

En annan del av kamerasatsningen är att Garmin har anställt Roger Bruhn för att driva försäljningen. Roger jobbade tidigare med Gopro i Sverige så han kan marknaden för actionkameror utan och innan. Bland annat kommer han att se till så att Garmin Virb syns mer på mässor och events.

 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842