Henrik Harlaut filmar med Garmin

Henrik Harlaut filmar med Garmin

Kampen om att vinna actionkameramarknaden är stenhård och Garmin lägger in en högre växel genom att bland annat knyta till sig skidåkaren Henrik Harlaut.

Publicerad

Garmin storsatsar på sin actionkamera Virb och har knutit till sig skidåkaren och dubbla X_gamesvinnaren Henrik Harlaut. Henrik kommer att vara Virbs ambassadör och använda kameran under både träning och tävling. Garmin är dessutom med som kamerasponsor av Henriks filmprojekt  Be Inspired som ska vara klart hösten 2016.

En annan del av kamerasatsningen är att Garmin har anställt Roger Bruhn för att driva försäljningen. Roger jobbade tidigare med Gopro i Sverige så han kan marknaden för actionkameror utan och innan. Bland annat kommer han att se till så att Garmin Virb syns mer på mässor och events.

 

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Garmin Sweden AB
  • Telefon: 031-794 00 00
  • Verksamhetsinfo: Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar Garmin efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Inom sportsegmentet erbjuder vi en bred produktlinje av sportklockor, aktivitetsband, golf-gps:er, actionkameror och cykeldatorer för både motionärer och elitsatsande idrottsmän och idrottskvinnor.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Arc’teryx anordnar outdoor-event i Oslo

3 kommentarer

Björn: Ska vara: https://jacket.blonmart.com/index.php?main_page=cms_page&cpID=3

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842