Röjk gör barnkollektion

Röjk gör barnkollektion

Outdoorföretaget Röjk breddar sitt sortiment. I november i år släpper företaget nämligen en barn-och juniorkollektion i begränsad upplaga.

Publicerad

Stockholmsföretaget Röjk som blivit känd för sina innovativa fleeceplagg och skidkläder har redan en tid funderat på att släppa en begränsad kollektion med barn-och juniorkläder. En av anledningarna är att många av Röjks trogna kunder själva har fått barn och därför önskat sig plagg av Röjk till sina telingar. Att kollektionen släpps nu i höst är å andra sidan resultatet av ett lyckligt missförstånd med textilleverantören

– Det hade blivit ett litet missförstånd och plötsligt satt vi där med ett ganska stort lager tyg. Då tänkte vi att det kanske var ett bra läge att använda det till att släppa en midseason kollektion med barnkläder, berättar Linus Zetterlund , marknadschef på Röjk.

Kläderna kommer endast att säljas av Röjk och finnas hos ett antal utvalda återförsäljare. Av återförsäljarna är än så länge bara Addnature helt klar. Med de övriga återförsäljarna förs fortfarande förhandlingar. Vad som sker med utvecklingen av barn-och juniorkollektioner i framtiden är fortfarande öppen.

– Faller den här satsningen väl ut så är det inte omöjligt att vi tar projektet ett steg längre. Men det är för tidigt att prata om. Först måste vi ses hur det går med denna kollektion, säger Linus Zetterlund.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Granitbiten och Marmot går skilda vägar

11 kommentarer

Göran S: Det kan nämnas att varken Granitbiten eller ROSWI är distributör för de märken vi diskuterar. De är/var i bägge fallen agenter.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842