Sportringen och Djurgården Hockey i samma lag

Sportringen går in som exklusiv leverantör av sportutrustning till Djurgården Hockey. Avtalet är flerårigt och innebär att Sportringen Hagsätra, tidigare Team Sportia Hagsätra, ska leverera sportutrustning till både elit- och ungdomslagen.

Butiken i Hagsätra har länge varit den ledande hockeybutiken i Stockholmsområdet och samarbetat med Djurgården Hockey tidigare men nu blir det under Sportringens flagga.

– Djurgården Hockey hjälper oss i vårt arbete att lyfta ishockeyn i Stockholm men även runt om i landet. Det känns fantastiskt att få prestera och ta nya segrar tillsammans med Djurgården Hockey, säger Lars Palmgren tf VD Sportringen.

– Vi är jätteglada över detta långsiktiga samarbete där vi tillsammans med Sportringen ska jobba för att stärka hockeyn i landet och framför allt i Stockholmsområdet. Vi är dessutom väldigt glada att fortsätta vårt långvariga samarbete med Hagsätra Sport som nu ingår i Sportringen. För oss som förening är det väldigt viktigt att ha en professionell och kunnig återförsäljare av utrustning med god leveranssäkerhet, något som Sportringen Hagsätra verkligen personifierar, säger K-G Stoppel, vice VD Djurgården Hockey.