Sportringen och Djurgården Hockey i samma lag

Sportringen och Djurgården Hockey i samma lag

Sportringen går in som exklusiv leverantör av sportutrustning till Djurgården Hockey. Avtalet är flerårigt och innebär att Sportringen Hagsätra, tidigare Team Sportia Hagsätra, ska leverera sportutrustning till både elit- och ungdomslagen.

Publicerad

Butiken i Hagsätra har länge varit den ledande hockeybutiken i Stockholmsområdet och samarbetat med Djurgården Hockey tidigare men nu blir det under Sportringens flagga.

– Djurgården Hockey hjälper oss i vårt arbete att lyfta ishockeyn i Stockholm men även runt om i landet. Det känns fantastiskt att få prestera och ta nya segrar tillsammans med Djurgården Hockey, säger Lars Palmgren tf VD Sportringen.

– Vi är jätteglada över detta långsiktiga samarbete där vi tillsammans med Sportringen ska jobba för att stärka hockeyn i landet och framför allt i Stockholmsområdet. Vi är dessutom väldigt glada att fortsätta vårt långvariga samarbete med Hagsätra Sport som nu ingår i Sportringen. För oss som förening är det väldigt viktigt att ha en professionell och kunnig återförsäljare av utrustning med god leveranssäkerhet, något som Sportringen Hagsätra verkligen personifierar, säger K-G Stoppel, vice VD Djurgården Hockey.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842