Outdoormässan inleddes

Outdoormässan inleddes

Outdoor Messe har åter öppnat sina dörrar i Friedrichshafen i Tyskland. Mässan är en av de största i outdoorbranschen och fortsätter att växa för varje år.

Publicerad

Det är för 22:a gången som outdoorbranschen samlas i Friedrichshafen vid Bodensjön i södra Tyskland. Som vanligt är årets mässa större än de tidigare mässorna. När mässhallarnas dörrar slås upp idag finns 940 varumärken i utställningsmontrarna från 41 länder. Som vanligt är också de allra flesta svenska outdoorföretagen representerade på mässan. Förra året kom nästan 22 000 besökare till Outdoor Messe och förväntningarna är att också den siffran ska slås i år.

Även i år kommer de bästa produkterna inom ett antal kategorier att få utmärkelsen Outdoor Industry Gold Awards. Utmärkelsen innebär för vinnarna en stor heder men brukar också generera stora försäljningsframgångar. Mässan avslutas på lördag.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

3 kommentarer

Anders Nilsson: Tekniken finns och används redan i plagg från Houdini, lite research hade kanske varit på sin plats även om jag också gillar Woolly's Kickstarter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842