Två nya colabs

Två nya colabs

Vans och Puma har gjort var sitt nytt colab som gett eko i sneakervärlden. Vans med Disney och Puma med klädmärket STAMPD.

Publicerad

Puma samarbete med STAMPD är så minimalistiskt ett utseende kan bli med en sko helt i ljusa toner. Det är en gammal löparsko från 1989 som designern Chris Stamp har moderniserat och satt en streetwearprägel på.

Vans samarbete med Disney är desto mer färgsprakande med Disneys största figurer som motiv på några klassiska skomodeller. Både Vans och Pumas colabs säljs uteslutande via sneakerbutiker och viss e-handel.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842