Bit ihop när du filmar

Bit ihop när du filmar

Fotbollsspelare och surfare är bra på att filma men på två helt olika sätt. För de senare kommer ett nytt fäste för Gopro som stoppas i munnen.

Publicerad

Det är snowboardåkaren och surfaren Ken Achenbach som har utvecklat fästet The Grill Mount och enligt honom finns det flera fördelar med att bita ihop på ett fäste. Viktigast är att kameran hamnar väldigt nära ögonen och alltså filmar det du ser, dessutom är huvudet en naturlig stabilisator som ger stadigare bilder jämfört med att hålla ett stativ i handen. Självklart är det en fördel att ha händerna fria vid surfing men också för skateboardåkare, jägare, paddlare och alla möjliga andra. Grill Mount är dessutom utformat så att det kan hängas på en gren eller fungera som ett ministativ.

Själva bitytorna är tillverkade i formbar EVA. Det är bara att värma dem i varmt vatten och sedan bita till så formas ytorna efter dina tänder för bästa komfort. Formen på Grill Mount ska inte hindra andningen och prylen väger bara 19 gram. Enda problemet är väl att den inte finns i Sverige och det är därför vi skriver om den – kontakta Ken Achenbach på kenach@mac.com om du är intresserad av att ta upp distributionen.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842