Finlands första Stadium Outlet

Finlands första Stadium Outlet

I helgen som gick öppnade Stadium sin första outlet på finsk mark, i Vantaa utanför Helsingfors. Ytterligare en outlet är planerad till hösten.

Publicerad

Stadiums nyöppnade outlet ligger i det stora köpcentrumet Tammisto i Vantaa. Här finns sedan tidigare också en av Stadiums 26 ordinarie butiker i Finland.

– Det känns perfekt att komplettera med vårt lågpriskoncept, Tammisto har alla ingredienser i vår lista över etableringskrav, berättar Anders Bejsy, vd för Stadium Outlet och fortsätter:

– Vi har haft en lyckad utrullning av outletkonceptet i Sverige, och det känns naturligt att ta det vidare till Finland.

Till hösten öppnar Stadium ytterligare en outlet i Finland, men var den ska ligga är ännu hemligt.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842