Isbjörns första ryggsäck

Isbjörns första ryggsäck

I samband med årets vår- och sommarkollektionen lanserar Isbjörn of Sweden företagets första ryggsäck, med namnet Stortass. Ryggsäcken kommer i två storlekar, 10 respektive 15 liter.

Publicerad

– Det här är bara startskottet. Vi fortsätter att utveckla den här produktkategorin och ser fram emot att lansera ytterligare produkter i kommande kollektioner, säger Maria Frykman Forsberg, vd för Isbjörn of Sweden och fortsätter:
– Det är tätt ihopkopplad med vår filosofi att ta fram utrustning för att göra livet i naturen till ett äventyr för dem som behöver det som bäst, nämligen barnen.
Den mindre modellen, Stortass Mini Backpack, är för barn mellan 3-6 år och den större, Stortass Midi Backpack, är tänkt för 7-14-åringar.
Ryggsäckarna, som är tillverkade i 100 procent 600D nylon, har vadderade axelband samt ett bälte som gå över brösten för att hålla säcken på plats. Den större Midi-modellen har dessutom ett midjebälte för att ta upp vikten. Båda ryggsäckarna har två dragkedjsförsedda fickor på utsidan och en på insidan samt nätfickor för flaskor. De kommer i färgerna Superhero Blue och Blueberry Smothie.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Mizuno lanserar ny teknik för sina sportskor

1 kommentar

Björn: Desperata?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842