Isbjörns första ryggsäck

I samband med årets vår- och sommarkollektionen lanserar Isbjörn of Sweden företagets första ryggsäck, med namnet Stortass. Ryggsäcken kommer i två storlekar, 10 respektive 15 liter.

– Det här är bara startskottet. Vi fortsätter att utveckla den här produktkategorin och ser fram emot att lansera ytterligare produkter i kommande kollektioner, säger Maria Frykman Forsberg, vd för Isbjörn of Sweden och fortsätter:
– Det är tätt ihopkopplad med vår filosofi att ta fram utrustning för att göra livet i naturen till ett äventyr för dem som behöver det som bäst, nämligen barnen.
Den mindre modellen, Stortass Mini Backpack, är för barn mellan 3-6 år och den större, Stortass Midi Backpack, är tänkt för 7-14-åringar.
Ryggsäckarna, som är tillverkade i 100 procent 600D nylon, har vadderade axelband samt ett bälte som gå över brösten för att hålla säcken på plats. Den större Midi-modellen har dessutom ett midjebälte för att ta upp vikten. Båda ryggsäckarna har två dragkedjsförsedda fickor på utsidan och en på insidan samt nätfickor för flaskor. De kommer i färgerna Superhero Blue och Blueberry Smothie.