Kläderna ska ge laget styrka

Kläderna ska ge laget styrka

Arbetet med att få ihop kollektionen till Europas lag i Solheim Cup är inne på de sista små detaljerna. För femte gången i rad är det skånska Abacus som står för kläderna och det är den svenska kaptenen Carin Koch som ihop med Abacus chefsdesigner Chris Mattson som står för designen.

Publicerad

– Jag vill att kläderna ska göra så att spelarna får en skön känsla och känner sig starka som ett lag och det har Abacus gjort väldigt bra tidigare. Det handlar både om att plaggen ska vara snygga och sitta bra på kroppen. Vi kan inte berätta redan nu hur kollektionen ser ut men Abacus har tagit fram en riktigt snygg koboltblå färg som kommer att passa det europeiska laget perfekt.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842