Färggladast på touren

Färggladast på touren

Det finns listor för allt och inte minst gäller det golf som är ett himmelrike för de som gillar statistik och listor. Nu finns det också en lite mindre statistisk lista över de mest färgglada spelarna på PGA-touren.

Publicerad

Det är PGA-touren själva som satt samman listan som toppas av Ricky Fowler (inte så överraskande) före John Daly (listan har inget med stil att göra, bara mycket färg) och Ian Poulter (brittisk klass med touch av punk)

På fjärde plats hittar vi vår egen Jonas Blixt som har en förkärlek till blått i alla tänkbara nyanser och femma är japanen Ryo Ishikawa som ska ha all heder för att han försöker lansera hawaiiskjortan på golfbanan.

Jonas Blixt gillar blått.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842