Ny kollektion från 8848 Altitude

Det svenska konfektionsföretaget 8848 Altitude presenterar sin kollektion för Mitsubishi MTB Challenge, det som tidigare hette Långloppscupen. Plaggen kommer att finnas till salu på samtliga lopp i speciella shoppar och också användas av teamåkarna.

Boråsföretaget 8848 Altitude gjorde förra våren comeback med sina cykelplagg. Till en början var kollektionen begränsad och riktades huvudsakligen till motionscyklisterna. När företaget förra hösten meddelade att de går in som partner i Mitsubishi MTB Challenge blev det också klart att företaget kommer att lansera en serie nya cykelplagg, specialdesignade för tävlingsserien.

Nu finns plaggen till hands och de har en stilfull svart design med accenter i rött och vitt. Tävlingens logga och företagsnamnet pryder också kläderna. Materialet i plaggen ska hålla kroppen torr och samtidigt vara mjukt och följsamt.

I kollektionen ingår såväl cykeltröja, som byxor och cykeljacka. I serien finns också en pikétröja, en t-shirt, en vattenflaska och en specialväska för ombyte.