Ny kollektion från 8848 Altitude

Ny kollektion från 8848 Altitude

Det svenska konfektionsföretaget 8848 Altitude presenterar sin kollektion för Mitsubishi MTB Challenge, det som tidigare hette Långloppscupen. Plaggen kommer att finnas till salu på samtliga lopp i speciella shoppar och också användas av teamåkarna.

Publicerad

Boråsföretaget 8848 Altitude gjorde förra våren comeback med sina cykelplagg. Till en början var kollektionen begränsad och riktades huvudsakligen till motionscyklisterna. När företaget förra hösten meddelade att de går in som partner i Mitsubishi MTB Challenge blev det också klart att företaget kommer att lansera en serie nya cykelplagg, specialdesignade för tävlingsserien.

Nu finns plaggen till hands och de har en stilfull svart design med accenter i rött och vitt. Tävlingens logga och företagsnamnet pryder också kläderna. Materialet i plaggen ska hålla kroppen torr och samtidigt vara mjukt och följsamt.

I kollektionen ingår såväl cykeltröja, som byxor och cykeljacka. I serien finns också en pikétröja, en t-shirt, en vattenflaska och en specialväska för ombyte.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842