Zoggs börjar med våtdräkter

Zoggs börjar med våtdräkter

Australienska Zoggs har sedan de lanserade sina första simglasögon 1992 vuxit till ett varumärke med fullt sortiment inom simning, för både barn och vuxna upp till elitnivå. Vårens stora nyhet är att företaget nu lanserar sin första kollektion av våtdräkter.

Publicerad

Det handlar våtdräkter speciellt framtagna för simning i öppet vatten och triathlon.

Premiärkollektionen är uppdelad i tre nivåer: FX3, FX2 och FX1, som är toppmodellen. Dräkterna är tillverkade i Yamamoto 39/40 SCS Smoothskin Neoprene, och bland finesserna märks tre paneler strategiskt placerade för att ge extra flytkraft där torson är som tyngst. Stora färgtryck på ärmarna gör också simmaren extra synlig i öppet vatten.

På den svenska marknaden kommer Zoggs våtdräkter till en början att bara säljas på swimshop.se    

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Wearcolour i konkurs

2 kommentarer

Pisse Nisse: Riktigt tråkigt, hoppas att det löser sig. Har jag missat något...men vad hände med Acast investeringen?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842