2117 prisat i Österrike

2117 prisat i Österrike

2117 har utsetts till en av Österrikes tio bästa leverantörer av branschtidningen Sportfachhandel. Bra gjort med tanke på alla starka skidmärken i landet.

Publicerad

Det var på Österrikes motsvarighet till Swesport, ÖSFA, som tidningen Sportfachhandel och branschorganisationen VSSÖ delade ut priser till de bästa leverantörerna under 2014. Undersökningen påminner om Sportfacks undersökning Årets Leverantör med kriterier som leveranser, reklamationer, säljkår, kundsupport med mera.

Tre vinnare koras i kategorierna hårdvara, konfektion och tillbehör och dessutom prisas ytterligare sju utan inbördes ordning som en av de tio bästa leverantörerna. Enda svenska varumärke bland de tio bästa i Österrike är 2117 of Sweden.

– Vi är väldigt stolta över vårt Österrikiska team som har gjort och gör ett fantastiskt arbete, säger Linus Karlsson som är internationell försäljningschef på 2117 of Sweden / Wänerstedt. Vi är också väldigt glada över att 2117 of Sweden vinner priser på en så tuff marknad som Österrike och att vi står oss så bra internationellt.

Vinnare av hårdvara blev Atomic, av konfektion Löffler och av tillbehör Zanier.

Bland övriga märken som tog en topp-10-placering kan nämnas bland andra Oakley, Odlo, Marker/Völkl och Stöckli.

Omsättningen för 2117 i Österrike uppgår till runt 25 miljoner kronor.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842