Nytt koncept för dunjackor

Nytt koncept för dunjackor

Det svenska konfektionsföretaget Boomerang erbjuder sina kunder en ny tjänst. De som köpt en dunjacka av företaget kan lämna in den för tvätt, lagning och förvaring över sommaren.

Publicerad

Det svenska företaget Boomerang har varit tidig i sitt miljötänk. Redan 2008 lanserade företaget sin hållbarhetsfilosofi som bland annat gick ut på att kunderna kunde lämna tillbaka sina gamla Boomerangplagg. Antingen såldes de gamla plaggen i företagets vintage-butiker eller så återanvändes materialet till t.ex.    trasmattor eller som möbeltextilier. Kunden fick i sin tur en rabatt på 10 procent på ett nytt Boomerangplagg.

Nu presenterar företaget ett nytt grepp. Under hela april kan kunden lämna in sina Boomerang-dunjackor för tvätt och förvaring i företagets butik i Stockholm. Kostnaden för tvätt och sommarförvaring blir 400 kronor per jacka vilket är lägre än priset för en normal kemtvätt. Vid behov erbjuder Boomerang också lagning av plaggen. Den rentvättade jackan kan sedan hämtas ut i butik under oktober månad, lagom till hösten.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842