Nytt från Nikwax

Nytt från Nikwax

Förra året presenterade Nikwax en behandling av dun som gjorde dunet så vattenavstötande att det gick att flyta i en dunsovsäck behandlad med Nikwax Hydrophobic Down. Nu släpper det ett nytt tvättmedel för dun som även förbättrar obehandlat duns egenskaper.

Publicerad

Nikwax har tagit fram ett nytt tvättmedel för dunplagg. Down Wash Direct är utvecklat speciellt för dun som är behandlat för att bli vattenresistent. För att återställa prestandan efter upprepad användning kräver behandlat dun särskild omsorg. Smuts, olja och andra föroreningar leder till att den vattenresistenta förmågan minskar med tiden. 

Down Wash Direct återuppbygger dunets prestanda genom att rengöra, återuppbygga isoleringsförmågan och återställa den vattenavvisande förmågan hos dunkläder och dunsovsäckar. Det minskar också vattenupptagningsförmågan hos obehandlat dun och upprätthåller eller förbättrar den vattenavvisande förmågan hos yttertyget.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

18 kommentarer

Nicolas: På Sportfack skiljer vi till rätt stor del på materialet i respektive kanal. Visst görs det jobb av undersökande karaktär, men de har vi hittills vikt för printugåvan för att ge maximal...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842