Långt ifrån en puckad idé

Långt ifrån en puckad idé

Publicerad

Allt fler tar med sig elektronisk utrustning ut i naturen och snudd på alla har varit med om att batterierna har tagit slut. Nu finns en lösning inte bara för dagsturen utan för hela veckan.

Go Puck är ett extra batteri till all tänkbar elektronisk utrustning. Det är utvecklat av Braille Battery som är en ledande aktör inom lithiumbatterier till bilar och tanken är att Go Puck ska vara mer än ett nödbatteri för mobilen – den ska vara en portabel kraftkälla.

Go Puck finns i tre storlekar: 3X, 5X och 8X och siffran antyder hur många gånger det går att ladda en Iphone på en uppladdning av Go Puck. Pucken är konstruerad för att tåla stryk och har två USB-utgångar med olika strömstyrkor för bästa laddning samt lysdioder på ovansidan som visar hur myckat kraft som finns kvar i pucken. Storleken är som en hockeypuck för att få plats i en ficka.

I Sverige är det Easygreen som distribuerar Go Puck.

 

On
Off

7 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842