Keen flyttar hem sin produktion

Keen flyttar hem sin produktion

Publicerad

För fem år sedan startade Keen upp en skofabrik i Portland, USA för att producera närmare marknaden. Nu gör de samma sak i Europa med ”European Made”.

 

Keen har köpt en skofabrik i Rumänien för att dels minska miljöbalstningen genom kortare transporter och dels stötta närmarknaden där skorna säljs. Projektet går under namnet "European Made" och omfattar till en början 18 skomodeller, däribland storsäljaren Durand och den nya, lite kraftigare Liberty Ridge.

En längre artikel om Keens satsning på lokal produktion kommer i marsnumret av Sportfack. 

Keen har köpt en skofabrik i Rumänien för att kunna erbjuda närproducerade skor för den europeiska marknaden.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Sportmarket AB
  • Telefon: 08-470 28 00
  • Verksamhetsinfo: Sportmarket är leverantör till sporthandeln av kända varumärken inom vintersport, skor samt konfektion. Samtliga leveranser sker från eget lager. Året-runt service.
On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Promovec har öppnat servicecenter i Göteborg

2 kommentarer

Morgan: När jag laddarbatteriet till min Promovec är det viktigt att jag slutar ladda när det är fulladdat ? Eller är det ok att strömtillförsel står på ?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206