Ivanhoe fick sitt pris

Ivanhoe fick sitt pris

Publicerad

På Swesport fick Ivanhoe sin utmärkelse Årets Leverantör Sport 2014. Det var en glad Anna Göthager som tog emot diplomet.

– Det här är så otroligt kul och vi har fått så många glada kommentarer och grattis från både butiker och kollegor i branschen säger Anna. Vi har till och med fått en ny återförsäljare som ringde till oss och sa att han måste börja jobba med oss om vi nu är Sveriges bästa leverantör. Priset sporrar också oss att jobba ännu hårdare och det kan behövas när vi just nu håller på att flytta våra stickmaskiner till en större lokal.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Mizuno lanserar ny teknik för sina sportskor

1 kommentar

Björn: Desperata?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842