Adidas jobbar med McCartney

Adidas jobbar med McCartney

Publicerad

Sportjätten Adidas lanserar nu i vår en träningskollektion som designats av modeskaparen Stella McCartney. Kollektionen passar såväl på gymmet som på stan.

Adidas nya träningskollektion som fått namnet StellaSport riktar sig till en lite yngre målgrupp. Idén bakom kollektionen är att sammanföra prestation och mode för att skapa kläder, skor och accessoarer som har ett brett användningsområde. Plaggen och skorna i StellaSport kan alltså användas både då man tränar eller går på stan. Kollektionen kommer här i Sverige att finnas i ett antal utvalda Stadium-butiker från och med slutet av januari.

Adidas har också tidigare samarbetet med modeskaparen Stella McCartney. Den världsberömda designern har tidigare även samarbetat med svenska Hennes & Mauritz. Stella McCartney har tidigare varit bland annat chefsdesigner för det franska modehuset Chloe och även gjort scenkläder för både Madonna och Annie Lennox. Den 43-årige Stella McCartney är dotter till musikern och Beatleslegendaren Pauls McCartney.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Så ser nya Void och Colourwear ut

3 kommentarer

Ove: Straight to outlet-ladorna.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206