Adidas jobbar med McCartney

Sportjätten Adidas lanserar nu i vår en träningskollektion som designats av modeskaparen Stella McCartney. Kollektionen passar såväl på gymmet som på stan.

Adidas nya träningskollektion som fått namnet StellaSport riktar sig till en lite yngre målgrupp. Idén bakom kollektionen är att sammanföra prestation och mode för att skapa kläder, skor och accessoarer som har ett brett användningsområde. Plaggen och skorna i StellaSport kan alltså användas både då man tränar eller går på stan. Kollektionen kommer här i Sverige att finnas i ett antal utvalda Stadium-butiker från och med slutet av januari.

Adidas har också tidigare samarbetet med modeskaparen Stella McCartney. Den världsberömda designern har tidigare även samarbetat med svenska Hennes & Mauritz. Stella McCartney har tidigare varit bland annat chefsdesigner för det franska modehuset Chloe och även gjort scenkläder för både Madonna och Annie Lennox. Den 43-årige Stella McCartney är dotter till musikern och Beatleslegendaren Pauls McCartney.