Nike börjar året vitt

Nike börjar året vitt

Publicerad

Nike tycker att fotbollsspelare över hela världen ska börja 2015 som ett oskrivet, vitt blad. Eller åtminstone i kritvita skor.

Kollektionen Shine Through togs fram med det nya året i åtanke och är designad för spelare som är fast beslutna att sticka ut och göra det bästa av varje möjlighet under 2015.

Skorna har en pärlemoraktig vit yta med en premium finish. Nikes designer har hämtat inspiration från energin, atmosfären och de visuella intrycken av nyårsfirandet i Brasilien där vitt är det traditionella färgvalet med starka inslag av accentuerande färger. Vit är också  den näst mest valda nyansen på NIKEiD. Kollektionen säljs exklusivt via Nike Football App.

 

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842