Tidig säsongsstart

Tidig säsongsstart

Publicerad

Det är en ständig ström av nya drivers som släpps redan nu i höst även om det är ett tag till den svenska golfsäsongen drar igång igen. Senast ut är Cobra som släpper tre olika drivers i en och samma familj – Fly-Z.

Högst upp i hierarkin finns Fly-Z+ som har en flyttbar vikt för att kunna ändra spinntalet på bollen. Den drivern har också en skåra runt träffytan som låter hela ytan flexa mer och därmed gör klubban mer förlåtande.

Fly-Z utan + har inte den flyttbara vikten men ändå samma låga tyngdpunkt, samma justerbara hosel och samma undersida med Smart Pad Technology som storebror. En förlåtande driver med mycket längd. Till sist har vi Fly-Z XL som är gjorde för de som svingar lite långsammare och behöver ha hjälp med att få upp bollen i en hög bollbana. Huvudet är fast monterat för en svag fade.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842