Bergans prisade på Modegalan

Glada vinnare: Sofi Nilsson, säljare södra Sverige. Mark Suiker, exportchef. Jonas Hofvander, säljare norra Sverige.

Bergans prisade på Modegalan

När modetidningen Habit höll sin Modegala på Cirkus i Stockholm i förra veckan kammade Bergans hem priset som Årets Sportleverantör.

Det var tre företag nominerade till titeln Årets Sportleverantör under Habits Modegalan: Bergans, Haglöfs och Hestrahandsken. Juryns val föll på Bergans med följande motivering:

"Med fokus på den fritidsintresserade kunden har denna sportleverantör nått stora framgångar på marknaden. Ansvar, långsiktighet och tillväxt är prioriterade områden för företaget som varit verksamt sedan många år och har sitt ursprung i vårt grannland. Årets Sportleverantör är Bergans of Norway"

– Att vi tilldelas ett pris som detta är ett erkännande och tydlig indikation på att vi gör rätt saker i Sverige, säger Mark Suiker exportchef på Bergans. Bergans har en lång historia att luta sig tillbaka mot och det är en bra grund att bygga trovärdighet på. Med den trovärdigheten, en hög kvalitet och en snygg funktionell design så har vi en verklig en styrka i varumärket. Vi på Bergans är därför väldigt stolta att denna mix av egenskaper nu lett fram till att vi även prisas för våra ansträngningar.

Modegala hölls på Cirkus i Stockholm 3 november och några andra vinnare var granpa.se – Årets E-handel, Nudie Jeans – Årets Exportmodemärke och H&M – Årets Modekedja.

 

Publicerad

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Bergans Nordic AB
  • Telefon: 073-312 50 13
  • Verksamhetsinfo: Försäljning och lagerhållning av Bergans of Norway. Sortimentet: friluftsliv, fjällsport, skidåkning, lifestyle, barn och ungdom, sovsäckar, tält ryggsäckar och bärstolar. Ally hopfällbara kanoter.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ralph Lauren-chef ska styra Champion Norden

1 kommentar

Martin Willners: Bra jobbat med Champion Ralph. 36 år är imponerande och ger respekt. Och lycka till med varumärket Klas – kul att du är tillbaka i sportbranschen.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842