8848 Altitude i Långloppscupen

8848 Altitude i Långloppscupen

Publicerad

Det svenska konfektionsföretaget 8848 Altitude går in som ny partner till Långloppscupen i mountainbike. I avtalet ingår bland annat att ta fram en ny kollektion med officiella kläder.

Efter några års frånvaro gjorde 8848 Altitude comeback på cykelmarknaden förra våren. Företaget lanserade då en ny kollektion cykeltröjor, cykelbyxor och shorts. I samband med den lanseringen gick 8848 Altitude också in som sponsor för cykelloppet Malmö Girot.

Nu tar företaget nästa steg och blir partner med Mitsubishi MTB Challenge som Långloppscupen officiellt heter. Serien består av nio deltävlingar och lockar årligen över 12 000 mountainbike fantaster runt om i Sverige. 8848 Altitude kommer att finnas på plats under varje tävling och kommer också att ansvara för försäljning av de officiella produkterna. Det första loppet körs i maj i Skövde och avslutas i september i Ulricehamn.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842