Dags för workshops på Norrlandsgatan

I nästa vecka kan du som bor i Stockholm gå på morgonföreläsningar på Norrlandsgatan när Norrlandsgatan Functional Winter Week körs för tredje året.

Det är dags för Norrlandsgatan Functional Winter Week igen – en vecka då du som bor och jobbar i Stockholm varje morgon kan ta del av en nyttig föreläsning och skön frukost från Starbucks helt utan kostnad.

Norrlandsgatan Functional Winter Week pågår från tisdag till fredag, 4–7 november, och programmet ser ut så här:

  • Tisdag: Friluftsfrämjandet berättar om sitt förändringsarbete och vad de vill stå för. Plats Haglöfsbutiken.
  • Onsdag: Sportfack kör en trendspaning där de förklarar hur de just nu viktigaste samhällstrenderna påverkar kunder och sporthandeln. Plats Norrønabutiken.
  • Torsdag: Ispo kommer på besök och berättar om outdoorbranschens framtid ur ett internationellt perspektiv. Plats Haglöfsbutiken.
  • Fredag: Primaloft och Polygiene föreläser om värmande material och hållbarhet. Först om fördelar med syntetmaterial som isolering och därefter hur minskad tvätt av plagg påverkar miljön. Plats Norrønabutiken.

 

Föreläsningarna startar klockan 8.00 och håller på till 9.30 som längst. För att arrangörerna ska ha koll på hur mycket frukost de ska beställa varje dag så måste du föranmäla dig på workshop@norrlandsgatan.info. Skriv namnet på butiken där du jobbar, namn på de som kommer från din butik och vilken dag ni vill komma.Krångligare än så är det inte och du kommer garanterat gå därifrån både klokare och mätt.

Dags för workshops på Norrlandsgatan