Rekord för Ispo Brand New

Rekord för Ispo Brand New

Publicerad

Aldrig tidigare har så många bidrag kommit in till innovationstävlingen Ispo Brand New. I år får juryn jobba över när de ska gå igenom 431 bidrag.

Antal bidrag till innovationstävlingen Ispo Brand New ökade med hela 63 procent till 431 stycken i år. Nu får juryn ett tufft jobb att vaska fram de största guldkornen som presenteras på Ispo i februari nästa år.

Tidigare vinnare – bland andra Crocs, Alprausch, Nixon, Nau, Maloja, Poc, Skins – är alla eniga om hur viktigt det var för deras utveckling att få synas på Ispo. Ispo Brand New har fått en väldigt hög status i sportbranschen och finalisternas gemensamma monter tillhör de mest besökta på mässan.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842