Stayhard.se börjar med träning

Stayhard.se börjar med träning

Publicerad

E-handelsbutiken Stayhard.se utökar sitt sortiment med produktområdet Träning. Lanseringen skedde i förra månaden och syftet är att kunna täcka kundens hela veckobehov av kläder.

E-handelsbutiken Stayhard.se utökar sitt sortiment med produktområdet Träning. Lanseringen skedde i förra månaden och syftet är att kunna täcka kundens hela veckobehov av kläder.

– Vi vet att en stor del av vår kundbas är träningsintresserad och ser det som en stor möjlighet att kunna erbjuda funktionella kläder för detta ändamål framöver. Våra kunder ska känna sig trygga i vårt urval av varumärken och utbud av produkter" säger Mikaela Berntson, inköps och designchef på Stayhard.se, i ett pressmeddelande.

Vid lanseringen fanns varumärken som Under Armour, Craft, Newline, Björn Borg, Champion och 2XU tillgängliga för kunderna. Planen är dock att låta sortimentet utvecklas och växa i takt med efterfrågan.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842