Cobras nya är lite hemlig

Cobras monter är lite speciell. Alla deras stora nyheter finns på plats för er att titta på men vi får inte sprida några bilder eller information om dem.

Det där med hemlighetsmakeri börjar bli lite av en standard i golfbranschen. För varje år blir det fler produkter som visas i mörka rum eller efter att vi skrivit på ett femsidigt dokument om att inte yppa något i våra publikationer.

Hos Cobra och Puma visar de upp alla nyheter på både klubbor, skor och kläder men vi får inte ta några bilder på prylarna. Det vi kan säga är att de kommer med en helt ny klubbserie, Fly-Z, som består av tre serier för olika nivåer av spelare och där klubborna delar på samma teknologi. Vad teknologin är, hur klubborna ser och och allt det andra dröjer till november innan vi kan visa.

Även Puma är lite hemliga och då framförallt med deras nya skor. Skor som bland annat har lånat material som används vid rymdfärder. Samma sak här, vå får återkomma med bilder och information men kan säga så mycket att vi gillar det vi fick se.

Kläderna har fått en tydligare indelning efter modegrad där Sportstyle är en ny kollektion som är sportig men inte lika trendig som det Puma slagit sig fram med. Allt för att nå en större publik. När ni är i klädavdelningen ska ni också kolla in juniorkläderna som är riktigt, riktigt fina.