Nästa sommar blir det mycket rosa, svartvitt, blått och grönt

Nästa sommar blir det mycket rosa, svartvitt, blått och grönt

Publicerad

Efter att ha tagit ett varv bland alla klädmärken på mässan är det lätt att utse sommarens stora trendfärger. Svartvitt, rosa, blått och grönt slåss om golfarnas gillande.

Det råder ingen tvekan om att det blir en rosa sommar nästa år. Och inte bara för kvinnor – rosa är en av de trendiga färgerna även för män. För männen är det annars blått i olika nyanser som är den hetaste färgen. Grönt funkar för alla och detsamma gäller svartvitt i olika grafiska mönster som nog är den starkaste av alla färgtrender vad det gäller golfmodet nästa sommar.

Stilmässigt är det den sportigare stilen som vinner över det klassiskt dressade och materialen är både mjuka och exklusiva. Och så finns det de som bryter mot alla normer och kommer med en camouflagemönstrad piké i blått och rosa.

Camomönstrat från Wosley

Röhnisch satsar också på rosa och svartvitt.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lågprishjälm säkrast i största testet

8 kommentarer

Mattias B: Vi har tänkt lika där då. Men ibland måste man dessutom lägga ut något snabbt. Där har vi på Sportfack dubbla möjligheter, som vi också hela tiden använder oss av. Kort och snabbt online och så...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842