Nytt sponsringssamarbete för Intersport

Nytt sponsringssamarbete för Intersport

Publicerad

Intersport är ny sponsor till Stockholm Halvmarathon. Avtalet inleds nästa år och sträcker sig över flera år.

Stockholm Halvmarathon har arrangerats under olika namn sedan 2007. Årets upplaga avgjordes nu i lördags och över 18000 löpare var anmälda till loppet som slingrar sig 21098 meter genom Stockholm.

– Starka samarbetspartners och event är en viktig hörnsten i vårt arbete med att bli bäst på sport. Vi ser otroligt mycket fram mot folkfesten – genom sponsorskapet når vi en motionsintresserad målgrupp och får bidra till en oförglömlig sportupplevelse, vilket är kärnan i vår verksamhet, säger Ulf Kinneson, vd för Intersport, i ett pressmeddelande.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

1 kommentar

Joakim: XXL kommer att göra detta väldigt svårt för Stadium på sin hemmaplan vilket kommer att betyda att Stadium inte kommer att tjäna några pengar. Kan alltså bli ett liknande scenario som i Danmark, detta...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842