Ännu mer golf på Eurosport

Ännu mer golf på Eurosport

Publicerad

Eurosport fortsätter sin golfsatsning. Nyligen säkrade kanalen bland annat sändningsrättigheterna för de två nästkommande Solheim Cup-tävlingarna.

Eurosport fortsätter på den inslagna vägen att visa Solheim Cup för sina tittare. Det nya avtalet omfattar de två kommande upplagorna av golftävlingen där de bästa europeiska damspelarna möter de bästa amerikanska damspelarna. Tävlingarna går av stapeln 2015 samt 2017.

– Solheim Cup är en fantastisk golfrättighet, speciellt med svenska ögon. Det europeiska lagets bragd 2013 gav inte bara ett högt tittande utan också många nya kunder till vår onlinetjänst Eurosport Player, säger Dennis Andersson, vd för Eurosport i Norden, i ett pressmeddelande.

Eurosport kommer även att visa höjdpunkter samt direktsändningar från Ladies European Tour fram till 2017.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842