Easton Hockey sålt till investmentbolag

Easton Hockey sålt till investmentbolag

Publicerad

BRG Sports fortsätter att sälja sina Eastonvarumärken. Sist ut ur koncernen var Easton Hockey.

BRG Sports – tidigare Easton Bell Sports – meddelade redan i början av året att företaget letade efter en köpare av sin hockeydivision. Under sommaren hittade företaget en köpare och i slutet av augusti blev det klart att Easton Hockeys nya ägare är New York-baserade investmentbolaget Chartwell Investments. I april sålde BRG Sports Easton Baseball/Softball och i juni såldes Easton Cycling.

Sedan drygt två månader tillbaka är det finländska Sultrade som ansvarar för distributionen av Easton Hockey på den svenska marknaden. I BRG Sports ingår varumärkena Bell, Riddell, Giro och Blackburn.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206