Abacus kör Solheim Cup för femte gången

Abacus kör Solheim Cup för femte gången

Publicerad

Abacus och Solheim Cup trivs med varandra. Nu är det nämligen klart att Abacus för femte gången i rad klär upp det europeiska laget när Solheim Cup spelas på St Leon-Rot i Tyskland nästa år.

Karin Koch är kapten för Europas lag 2015.

Karin Koch, som är kapten för det europeiska laget säger så här om samarbetet: "Att veta att spelarna trivs i sina kläder är oerhört viktigt i en sådan här tävling. Om passform och utseende är rätt kan de fokusera på spelet till hundra procent och Abacus har aldrig misslyckats med det tidigare.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842