Tre nya butiker

Tre nya butiker

Publicerad

Naturkompaniet och Peak Performance öppnar nya butiker och Intersport har lanserat en helt ny e-handelsplats.

Naturkompaniet
I höst öppnar Naturkompaniet en butik i Täby Centrum. Norra delen av Stockholm har varit lite av en vit fläck för friluftsbutiker men nu öppnar Naturkompaniet alltså en butik i två plan och på totalt 682 kvadratmeter. Det blir en mindre yta på entréplan och sedan rulltrappa upp till den stora lokalen.

Täby Centrum utsågs 2013 till Stockholms bästa köpcentrum.

 

Intersport
Intersport har lanserat en helt ny hemsida för e-handel och inspiration. Sajten är responsiv så att den anpassar sig efter om läsaren använder dator, läsplatta eller mobil och den är en väldigt viktig del i Intersports satsning på att finnas både fysiskt och digitalt.

Förutom att kunden kan handla sportprylar på sidan ska den också slussa kunder till butikerna och dessutom finns det nyttig läsning, intervjuer med atleter och tips på allt från att gjuta sulor till hur du ska klä dig för vinterlöpning.

 

Peak Performance
I helgen öppnar Peak Performance en ny butik i Göteborg. Butiken är på 200 kvadratmeter och ligger på Östra Hamngatan 41 vilket är mitt i Göteborgs största shoppingstråk.

– Vi vill bjuda en helhetsupplevelse som minner om vårt ursprung i Åre men också uppmanar till det stora äventyret. Inredningen i furu, oborstat stål och betong andas och lever Skandinavien och utöver material val har vi lagt stor vikt på LED belysning, ljud och bild. Tillsammans med multifunktionell racks och bord, blir butiken flexibel och lätt att arbeta med säsong efter säsong, säger Kent Adler, Shop Opening Manager Peak Performance.

– Det känns såklart väldigt spännande med nyöppningen i Göteborg, dels med tanke på läget och det fantastiska butikskonceptet men också för att vi får visa upp höstens kollektioner i helt ny miljö.  I Urban Sportswear tar vi funktion till helt nya nivåer vilket passar utmärkt för hårt höst- och vinterväder här i Göteborg. Merinoull och ThermoCool kombineras i höstens snyggaste cardigan, återvunnet dun i vår härliga Parka och chinos i ett nytt japanskt stretch är några av nyheterna säger Anders Olssson, butikschef Peak Performance Göteborg. 

 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206