Tre nya butiker

Naturkompaniet och Peak Performance öppnar nya butiker och Intersport har lanserat en helt ny e-handelsplats.

Naturkompaniet
I höst öppnar Naturkompaniet en butik i Täby Centrum. Norra delen av Stockholm har varit lite av en vit fläck för friluftsbutiker men nu öppnar Naturkompaniet alltså en butik i två plan och på totalt 682 kvadratmeter. Det blir en mindre yta på entréplan och sedan rulltrappa upp till den stora lokalen.

Täby Centrum utsågs 2013 till Stockholms bästa köpcentrum.

 

Intersport
Intersport har lanserat en helt ny hemsida för e-handel och inspiration. Sajten är responsiv så att den anpassar sig efter om läsaren använder dator, läsplatta eller mobil och den är en väldigt viktig del i Intersports satsning på att finnas både fysiskt och digitalt.

Förutom att kunden kan handla sportprylar på sidan ska den också slussa kunder till butikerna och dessutom finns det nyttig läsning, intervjuer med atleter och tips på allt från att gjuta sulor till hur du ska klä dig för vinterlöpning.

 

Peak Performance
I helgen öppnar Peak Performance en ny butik i Göteborg. Butiken är på 200 kvadratmeter och ligger på Östra Hamngatan 41 vilket är mitt i Göteborgs största shoppingstråk.

– Vi vill bjuda en helhetsupplevelse som minner om vårt ursprung i Åre men också uppmanar till det stora äventyret. Inredningen i furu, oborstat stål och betong andas och lever Skandinavien och utöver material val har vi lagt stor vikt på LED belysning, ljud och bild. Tillsammans med multifunktionell racks och bord, blir butiken flexibel och lätt att arbeta med säsong efter säsong, säger Kent Adler, Shop Opening Manager Peak Performance.

– Det känns såklart väldigt spännande med nyöppningen i Göteborg, dels med tanke på läget och det fantastiska butikskonceptet men också för att vi får visa upp höstens kollektioner i helt ny miljö.  I Urban Sportswear tar vi funktion till helt nya nivåer vilket passar utmärkt för hårt höst- och vinterväder här i Göteborg. Merinoull och ThermoCool kombineras i höstens snyggaste cardigan, återvunnet dun i vår härliga Parka och chinos i ett nytt japanskt stretch är några av nyheterna säger Anders Olssson, butikschef Peak Performance Göteborg.