Röhnischs löparskola

Röhnischs löparskola

Publicerad

Röhnischs löparskolor på nätet blir allt populärare. I våras var det nästan 4 000 tjejer som var med och intresset är ännu större nu när de till hösten har de dragit igång sin fjärde omgång av löparskolan. 

Målet med löparskolan är att fler ska tycka att det är roligare med sin löpträning och i år är temat att träna ihop med en kompis för att öka både motivationen och glädjen.

– Vi vill hjälpa tjejer att sätta mål med sin träning och därför jobbar vi tätt ihop med löparproffsen Lovisa "Lofsan"  och Alla kan träna-Ida som ger konkreta tips och övningar varje vecka, säger Isabel Öhrn, PR-ansvarig på Röhnisch.

På sajten rohnischrunningschool.se får deltagrna nya övningar varje vecka och dessutom instruktioner i filmer. På Instagram och Facebook kan deltagarna tagga sina framsteg och prestationer med #RöhnischSuccess för att dela dem till andra.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842