Röhnischs löparskola

Röhnischs löparskola

Publicerad

Röhnischs löparskolor på nätet blir allt populärare. I våras var det nästan 4 000 tjejer som var med och intresset är ännu större nu när de till hösten har de dragit igång sin fjärde omgång av löparskolan. 

Målet med löparskolan är att fler ska tycka att det är roligare med sin löpträning och i år är temat att träna ihop med en kompis för att öka både motivationen och glädjen.

– Vi vill hjälpa tjejer att sätta mål med sin träning och därför jobbar vi tätt ihop med löparproffsen Lovisa "Lofsan"  och Alla kan träna-Ida som ger konkreta tips och övningar varje vecka, säger Isabel Öhrn, PR-ansvarig på Röhnisch.

På sajten rohnischrunningschool.se får deltagrna nya övningar varje vecka och dessutom instruktioner i filmer. På Instagram och Facebook kan deltagarna tagga sina framsteg och prestationer med #RöhnischSuccess för att dela dem till andra.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206