Bra år för Easygreen

Bra år för Easygreen

Publicerad

Easygreen har haft ett riktigt bra år. Omsättningen har ökat med över 40 procent och främst är det vagnarna från Clicgear som gått bra.

Fredrik Nilsson är mer än nöjd med året för hans företag Easygreen. Omsättningen var till och med juli månad upp med 40 procent jämfört med samma tid och främst är det vagnarna från Clicgear som har gått över förväntan. I siffror innebär det att runt 7 000 vagnar har skickats ut från Easygreens lager i år.

– Vår uppfattning är att golfen och golfintresset överlag har fått en positiv återhämtning i år, säger Fredrik. För oss har det också varit bra med en enklare 3-hjulig vagn och en mer exklusiv 4-hjuling så att vi kunnat erbjuda fler alternativ.

På golfmässan kommer Easygreen att visa upp en ny 2-hjulig vagn och statistikhjälpmedlet Game Golf utvecklat av Grame McDowell och Lee Westwood och som Barack Obama sågs använda i somras.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842