Trendguru till Next Textile

Trendguru till Next Textile

Publicerad

Next Textile äger rum i Borås den 25 september och är ett möte för folk i textilbranschen. Tanken med dagen är att inspirera och öka innovationstakten hos svenska textilföretag.

Next Textile är ett möte för folk i textibranschen och det stora dragplåstret är Haysun Hahn. Haysun har ansvarat för färgsättning av produkter från Nike, Adidas, Samsung, BMW, Stella McCartney, Donna Karan med flera och fick ta emot mordhot när hon ändrade färgerna på matchtröjorna för New York Yankees och Bayern München.

Next Textile äger rum i Borås den 25 september 2014 på Textile Fashion Center, och är en satsning från Marketplace Borås för att skapa en mötesplats där branscher kan utbyta erfarenheter och diskutera trender, nya affärsmöjligheter och samarbeten. Samarbetspartner är bl.a. Högskolan i Borås och Smart Textiles.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842