Ny trend bland brittiska sportkedjor

Ovanpå den här butiken kommer JD Sports nästa gym att ligga.

Ny trend bland brittiska sportkedjor

Publicerad

De brittiska sportkedjorna JD Sports och Sports Direct utökar sina kärnverksamheter med gym. Hittills har endast ett öppnat men många fler är på gång.

Sports Direct och JD Sports är två av Storbritanniens största sportkedjor. Det första gymmet öppnades av JD Sports i Hull tidigare i år och nyligen meddelade kedjan att ytterligare ett gym är på gång. Denna gång ovanpå kedjans existerande sportbutik i centrala Newcastle.

Sports Direct kommer under hösten att öppna tre gym i direkt anslutning till butiker. Vid sidan av det finns långt gångna planer på ytterligare 13 fristående gym samt diskussioner med hyresvärdar om ytterligare 7 potentiella gymlokaler. Enligt en anställd på Sports Direct, som express.co.uk pratat med, är gymanläggningar bra komplement till kedjans utbud och en logisk marknad för Sports Direct.

Gemensamt för de båda nya gymkedjorna är förutom kopplingen till sportbranschen låga medlemsavgifter.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

2 kommentarer

Jan.jonsson@future.se: Mycket förvånande att Marcus inte med ett enda ord, skänker alla leverantörer som fått ta stora avskrivningar av fordringar, en enda tanke. Istället nämner han att det inte är någon idé att ägarna...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842