Bra att jobba på W.L. Gore

Bra att jobba på W.L. Gore

Publicerad

Det har hänt förr och nu har det hänt igen: W.L. Gore har blivit utsett till en av Europas bästa arbets­platser.

Företaget kom på andra plats i kategorin "Bästa multinationella arbetsplats". Undersökningen som mynnar ut i denna ranking genomförs varje år av företaget Great Place to Work. Den bygger bland annat på enkätsvar från 680 000 medarbetare vid de medverkande företagen, i år 2230 stycken.

– Vi vill tacka våra medarbetare som gett oss denna fantastiska placering. Gore erbjuder en arbetsmiljö där varje medarbetare kan utveckla sin egen potential och förmåga. Den senaste utmärkelsen bevisar ännu en gång att vi är på rätt väg. Vår unika kultur bygger på tillit till alla medarbetare, styrkan med små arbetslag, långsiktigt strategiskt tänkande samt att alla medarbetare är delaktiga i företagets verksamhet, säger Frédéric Amariutei, vd för Gores dotterbolag i Frankrike, i en kommentar till utmärkelsen.

Det här var tionde gången Gore kom med på listan över Europas 100 bästa arbetsplatser.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842