Intersport lanserar ny hemsida

Albin Ekdal (till höger) granskar inspelningsmaterialet.

Intersport lanserar ny hemsida

Publicerad

Intersport vill förnya och vässa sin profil. Ny hemsida, ny reklamfilm och ökad närvaro i sociala medier ska stärka banden till konsumenterna.

Ulf Kinneson, vd Intersport.

Exakt när den nya hemsidan lanseras är inte offentligt ännu, endast att det kommer att ske "inom kort". Reklamfilmen, som du kan se nedan, hade dock premiär på kommersiella TV-kanaler redan i måndags. Enligt vd Ulf Kinneson är målet för satsningen att förmedla själ och attityd, inte bara produkt och pris.

– Vi vill en gång för alla uppfattas som äkta och på riktigt. Därför satsar vi nu på olika fronter rent kommunikativt, säger Ulf Kinneson i ett pressmeddelande.

Reklamfilmen har spelats in nu i sommar på ett flertal platser runt om i landet. Idrottsstjärnorna Lisa Nordén, Lars Nelson och Albin Ekdal syns i filmen som visar upp sporter som skidor, fotboll, cykel, baseball, basket och skateboard.

– Vi vill visa att vi är Sportsverige Därför var det givet att täcka ett stort geografiskt område, men också att blanda åldrar, kön, sportgrenar och medverkande. Och naturligtvis - att få med både glada amatörer och hårdsatsande elit, säger Ulf Kinneson.

On
Off

19 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842