Intersport lanserar ny hemsida

Intersport vill förnya och vässa sin profil. Ny hemsida, ny reklamfilm och ökad närvaro i sociala medier ska stärka banden till konsumenterna.


Intersport lanserar ny hemsida
Ulf Kinneson, vd Intersport.

Exakt när den nya hemsidan lanseras är inte offentligt ännu, endast att det kommer att ske ”inom kort”. Reklamfilmen, som du kan se nedan, hade dock premiär på kommersiella TV-kanaler redan i måndags. Enligt vd Ulf Kinneson är målet för satsningen att förmedla själ och attityd, inte bara produkt och pris.

– Vi vill en gång för alla uppfattas som äkta och på riktigt. Därför satsar vi nu på olika fronter rent kommunikativt, säger Ulf Kinneson i ett pressmeddelande.

Reklamfilmen har spelats in nu i sommar på ett flertal platser runt om i landet. Idrottsstjärnorna Lisa Nordén, Lars Nelson och Albin Ekdal syns i filmen som visar upp sporter som skidor, fotboll, cykel, baseball, basket och skateboard.

– Vi vill visa att vi är Sportsverige Därför var det givet att täcka ett stort geografiskt område, men också att blanda åldrar, kön, sportgrenar och medverkande. Och naturligtvis – att få med både glada amatörer och hårdsatsande elit, säger Ulf Kinneson.