Många kom till Outdoor Messe

Många kom till Outdoor Messe

Publicerad

Nästan 22000 besökare kom till årets Outdoor Messe. Mässan i Friedrichshafen fortsätter att vara en av outdoorbranschens starkaste mässor.

Årets mässa inramades visserligen av det gissningsvis sämsta vädret sedan mässan hölls för första 1994 men inne i hallarna var det full fart som vanligt. Sammanlagt lockade mässan 21912 besökare vilket var något fler än förra året. De hade chansen att se produkter och varumärken hos 925 olika utställare från 39 olika länder.

Som vanligt ställde ett flertal svenska leverantörer. Däremot hade inte särskilt många svenska butiker skickat personal till mässan. I Sportfack nummer åtta som kommer ut i nästa vecka kan ni läsa om de hetaste outdoortrenderna inför nästa år.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

3 kommentarer

Anders Nilsson: Tekniken finns och används redan i plagg från Houdini, lite research hade kanske varit på sin plats även om jag också gillar Woolly's Kickstarter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842