Bauer byter namn

Bauer byter namn

Publicerad

Bauer Hockeys moderbolag Bauer Performance Sports byter namn till Performance Sports Group. Det nya namnet ska bättre förmedla företagets nya inriktning med en mängd olika varumärken och inte bara Bauer som ansiktet utåt.

Performance Sports Group äger idag varumärkena Bauer, Mission, Maverik, Cascade, Inaria och Combat. Plus att de nyligen köpte Eastons baseballdel. PSG är noterat på både den amerikanska och kanadensiska börsen.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Bauer Hockey
  • Telefon: 031-705 52 00, Kundtjänst 031-705 52 85
  • Verksamhetsinfo: Bauer Hockey är världens främsta designer, marknadsförare och tillverkare av hockeyutrustning. Företaget grundades i Kitchener, Ontario, i Kanada, 1927, då Bauer tog fram den första skridskon där en skena fästes på en känga, vilket kom att förändra hockeyn helt. Sedan dess har Bauer fortsatt utvecklingen av branschens mest eftertraktade produkter, däribland de oerhört framgångsrika produktserierna Supreme, Vapor och Nexus. Huvudkontoret för Europa inklusive säljorganisation för Skandinavien ligger i Göteborg. Leverans från lager i Borås.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Per Sigvardsson lämnar XXL efter Greta-hånen

13 kommentarer

Nicolas: Denna tråd landade väl! Och på Sportfack kommer vi fortsätta att sätta miljöfrågan under lupp, utifrån en rad olika vinklar och aspekter. Det händer mycket på miljöområdet just nu ute hos många...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842