Sponsringsnyheter

Sponsringsnyheter

Publicerad

Här är fyra nya sponsorsamarbeten. Från golf till fotboll, längdåkning och fjällsprint.

Abacus // Liselotte Neumann

Abacus har knutit majorvinnaren, Solheim Cupkatenen och Legends Tourspelaren Liselotte Neumann till sitt stall av professionella golfspelare.

Liselotte säger i ett pressmeddelande att hon tycker om att representera ett svenskt varumärke och att hon under sitt arbete med Solheim Cup upplevt hur bra Abacus kläder har fungerat. Hennes mål i år är att vinna Legends Tour, hon började bra genom att vinna den första deltävlingen.

 

Intersport // Hammarby Fotboll

Intersport och Hammarby Fotboll förlänger sitt samarbete med ytterligare fyra år vilket innebär till och med säsongen 2018.

Avtalet innebär att Intersport blir branschexklusiv samarbetspartner och att kedjan tar hand om all supporterförsäljning både genom egna butiker i Stockholm och butiker på Tele2 Arena. Det är också en del i Intersports satsning på Stockholmsregionen.

 

One Way // Charlotte Kalla

OS-hjältinnan Charlotte Kalla byter stavar. De kommande fyra åren, alltså över OS 2018 i Sydkorea, kommer Charlotte att staka sig fram med stavar från One Way.

Under våren har Charlotte testat olika stavar från olika märken och till slut fastnat för One Way Premio HD. Den staven släpptes till OS i Sotchi där märket tog inte mindre än 47 medaljer.

 

Inov-8 // Axa Fjällmaraton

Skomärket Inov-8 och Axa Fjällmaraton inleder ett samarbete som innebär att Inov-8 blir namnsponsor till ett nytt lopp under fjällöpningsveckan i Vålådalen.

Inov-8 Sprinten är ett 400 meter långt lopp som mestadels går rakt uppför skidbacken i Vålådalen. Tanken är att ge de mer explosiva löparna ett eget lopp i fjällmiljö.

 

 

 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842