Sponsringsnyheter

Här är fyra nya sponsorsamarbeten. Från golf till fotboll, längdåkning och fjällsprint.

Abacus // Liselotte Neumann

Abacus har knutit majorvinnaren, Solheim Cupkatenen och Legends Tourspelaren Liselotte Neumann till sitt stall av professionella golfspelare.

Liselotte säger i ett pressmeddelande att hon tycker om att representera ett svenskt varumärke och att hon under sitt arbete med Solheim Cup upplevt hur bra Abacus kläder har fungerat. Hennes mål i år är att vinna Legends Tour, hon började bra genom att vinna den första deltävlingen.

 

Intersport // Hammarby Fotboll

Intersport och Hammarby Fotboll förlänger sitt samarbete med ytterligare fyra år vilket innebär till och med säsongen 2018.

Avtalet innebär att Intersport blir branschexklusiv samarbetspartner och att kedjan tar hand om all supporterförsäljning både genom egna butiker i Stockholm och butiker på Tele2 Arena. Det är också en del i Intersports satsning på Stockholmsregionen.

 

One Way // Charlotte Kalla

OS-hjältinnan Charlotte Kalla byter stavar. De kommande fyra åren, alltså över OS 2018 i Sydkorea, kommer Charlotte att staka sig fram med stavar från One Way.

Under våren har Charlotte testat olika stavar från olika märken och till slut fastnat för One Way Premio HD. Den staven släpptes till OS i Sotchi där märket tog inte mindre än 47 medaljer.

 

Inov-8 // Axa Fjällmaraton

Skomärket Inov-8 och Axa Fjällmaraton inleder ett samarbete som innebär att Inov-8 blir namnsponsor till ett nytt lopp under fjällöpningsveckan i Vålådalen.

Inov-8 Sprinten är ett 400 meter långt lopp som mestadels går rakt uppför skidbacken i Vålådalen. Tanken är att ge de mer explosiva löparna ett eget lopp i fjällmiljö.