XXL rör sig uppåt i landet

XXL rör sig uppåt i landet

Publicerad

XXL fortsätter att sprida kedjan över landet. Till hösten öppnar kedjan en butik i Luleå som därmed blir XXL:s nordligaste etablering i Sverige.

Butiken i Luleå kommer att ligga på handelsområdet Storheden som ligger en bit utanför Luleå. Lokalen blir 4000 kvadratmeter stor.

– Ser verkligen fram emot att få följa vår etablering på Storheden i Luleå, som blir vår fjärde och sista etablering i år. Nordbor är ett sportigt och aktivt folk och har fantastiska möjligheter till naturupplevelser. Detta gör att vårt koncept kommer att passa perfekt, säger Marcus Wibergh, vd XXL, i ett pressmeddelande.

Enligt etableringsplanen ska XXL-butiken i Luleå bli kedjans 17:e butik i Sverige. För några veckor sedan öppnade XXL en butik på Väla i Helsingborg och under våren/sommaren öppnar en butik på Hamngatan i Stockholm. Till hösten öppnar ytterligare en Stockholmsbutik. Denna gång på det nya handelsområdet Barkarby Gate.

Med dessa butiker inräknade har XXL endast tre butiksetableringar kvar innan målet på 20 butiker 2015 är uppnått.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842