XXL öppnar i Barkarby

XXL öppnar i Barkarby

Publicerad

XXL fortsätter sin expansion. I dag kör de en helsidesannons i Metro Stockholm där de söker 50 personer till ett nytt varuhus i Barkarby i norra Stockholm.

Efter att Kungens Kurva i södra Stockholm lockat varenda sportaktör i landet verkar det som att Barkarby är nästa samlingsplats. Sedan tidigare finns Intersport, Stadium, Team Sportia, Sportson samt ett gäng butiker i outletbyn. Dessutom öppnar Decathlon både ett varuhus och sitt Sverigekontor där under 2015.

Sista ansökningsdagen för jobben på XXL är 18 maj så vi gissar att butiken ska öppna under året.

 

 

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842