Abacus och Ryder Cup

Abacus och Ryder Cup

Publicerad

Abacus fortsätter sitt samarbete med Ryder Cup vilket innebär att de är ett av de varumärken som får göra en kollektion som är märkt med Ryder Cuploggan.

Mark Gibbemark

Kläderna kommer dels att säljas på plats på Gleneagles i Skottland och dels säljas via utvalda Abacusåterförförsäljare i Europa.

På hemmaplan har Abacus anställt Mark Gibbemark som säljare på Stockholm och Mellansverige. Tjänsten är ny och alltså en förstärkning av Abacus säljorganisation. Mark har tidigare jobbat för bland andra Nike som key account manager och som inköpare på Länna Sport.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842